• Hírlevél Ha értesülni szeretnél előadásainkról, iratkozz fel hírlevelünkre! Feliratkozás Köszönjük feliratkozását.
 • Intim Pro

  A Scallabouche Társulat improvizációs estje, amelyet egy igazi kis intim közönségnek szán. Az előadás maximum közönségszáma 15 fő, mely lehetővé teszi, hogy minden egyes néző aktívan részt vehessen a produkcióban, és az este valóban erről a 15 emberről és az előadást összefogó színész-rendezőről, az improvizációs technikáiról híres Alexis Lathamről szóljon. Mit kezdünk személyes történeteinkkel? Egyéniségünkkel? Hogyan látjuk mi magunkat? Hogyan látnak minket mások? Milyen szerepeket alakítunk különböző élethelyzeteinkben?

  Minden egyes előadás aszerint alakul, hogy a közönség  egymással és a színház eszközén keresztül, hogy foglalja egységbe és alkotja meg közösen, egy csapatként az est történetét. Az Intim Impro rövid, de meghitt együttlét, szauna a lelkünknek, ami esélyt ad arra, hogy a mérgek távozzanak belőlünk, és megtisztuljunk.
  „A mesélés közös játék…Ezen az eseményen kevés néző vehet részt egyszerre, velük azonban mind személy szerint foglalkozik Latham. A szabály az, hogy néhány elejtett szóból kiindulva elmeséli, illetve közös játékban megmutatja a jelenlévők múltját, jelenét vagy jövőjét. Valójában persze ezek is fiktív, helyben kitalált történetek; mindenesetre részt venni a megalkotásukban nemcsak szórakoztató, de felszabadító élmény is…” (Élet és Irodalom)

  Az estet vezeti: Alexis Latham
  Grafika: Quitt László

  Jegyvásárlás

  A következő alkalmat hamarosan itt közzétesszük. Ha addig is biztosítani szeretnéd  a helyedet, iratkozz fel hírlevelünkre (LINK), vagy jelentkezz a info@scallabouche.com címen!

  Egész csoportok jelentkezését is várjuk, 15 főig!

  Galéria

  Sajtó

  "... Intim Impro, amelyben a mesélés nemcsak keret, de a befogadóval közös játék eszköze is. Ezen az eseményen kevés néző vehet részt egyszerre, velük azonban mind személy szerint foglalkozik Latham. A szabály az, hogy néhány elejtett szóból kiindulva elmeséli, illetve közös játékban megmutatja a jelenlévők múltját, jelenét vagy jövőjét. Valójában persze ezek is fiktív, helyben kitalált történetek; mindenesetre részt venni a megalkotásukban nemcsak szórakoztató, de felszabadító élmény is... "

  Kovács Natália
  AMIT A PILLANAT MESÉL
  Élet és Irodalom LIX. évfolyam, 10. szám, 2015. március 6.

  Ha szeretnél írni rólunk, sajtóanyagért, interjúszervezésért kérjük, keresd Sáfrány Esztert a safranyeszter@gmail.com e-mailcímen, vagy a +36 20 381 5201-es telefonszámon!

  Információ / jegyvásárlás

  Cím: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
  1027 Budapest, Jurányi u. 1.
  E-mail: info@scallabouche.com
  Telefon: +36 (30) 660 2891

  SCALLABOUCHE THEATRE COMPANY

  Művészeti vezető: Alexis Latham
  E-mail: alexis.latham@scallabouche.com
  Cégnév: Scallabouche Nonprofit Kft.
  Székhely: 1093 Budapest, Lónyay u. 34. 4. em. 27.